Voor dat u een tuin gaat aanleggen of gaat renoveren worden er van te voren eerst tekeningen gemaakt. Op deze tekeningen worden de wensen in kaart gebracht zodat er een overzicht komt van wat er allemaal kan en hoe het er uit komt te zien.

Met een tekening op maat weet u precies wat waar komt en hoe groot het wordt. Na een eerste tekening wordt deze door gesproken met u zodat alles duidelijk wordt. Na deze doorgesproken is wordt er een prijsopgave gemaakt zodat u van te voren weet waar u aan toe bent, en zonodig aangepast om het binnen uw plaatje te laten passen.

Een tekening is bij ons altijd GRATIS. Voor deze service worden alleen kosten in rekening gebracht bij het niet doorgaan van het project. Deze service is ook gratis als u bv. het werk zelf doet en de materialen van ons af laat komen.

De prijzen die wij hanteren voor het ontwerpen van tuinen variëren van € 75,– voor formaat van A3. tot € 150 euro tot formaat A 0. Bij deze tekeningen zitten, uitleg, beschrivingen, foldermateriaal of afbeeldingen en uitleg bij u aan huis.

Heeft u vragen, dan zijn wij altijd te bereiken via mai of op telnr. 06-51310913